СТАКЛЕНА ВОЛНА

Филц од минерална стаклена волна во ролна кој се користи како топлинска и звична изолација за обложување на покриви, дрвени меѓуспратни конструкции и др.

55 ден. |m2
Артикал
Стаклена волна
производител/потекло
Урса, Словенија
Димензија
120x1500x5 cm
Пакување
16.8 m2/пак.