Tecno tortora

650 ден. /m2
1.350 ден. /m2
Артикал
Tecno tortora
производител/потекло
Italgraniti, Италија
Димензија
60х60 cm
Состав
гранит
Пакување
1,44 m2
Класа
2
Инсталација
подна плочка