Tipos white

880 ден. /m2
1.480 ден. /m2
Артикал
Tipos white
производител/потекло
Sant Agostino, Италија
Димензија
60x120 cm
Состав
гранит
Пакување
1.44 m2
Колекција
Tipos
Класа
2
Карактеристики
полирни
Инсталација
подна/ѕидна плочка