Туш кабина-5001А

Туш кабина од програмата на “Кристал” со димензија 80x100x190 cm, со калено стакло-мат, ниска акрилна када, лизгачки врати со лагери, алуминиумски профили, сифон.

7.260 ден.
8.860 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Crystal Fowls"
Димензија
80x100x190cm
Состав
калено стакло/алуминиум/пвц
Карактеристики
само десна