Туш кабина-5001B

Туш кабината од програмата на “Кристал”  е одлична комбинација на квалитет и добра цена. Димензија – 80x100x200 cm, има висока акрилна када со декоративна монтажна маска, со лева пократка страна, калено стакло-мат, алуминиумски профили, лизгачки врати со лагери, сифон.

6.999 ден.
10.070 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Crystal Fowls"
Димензија
80x100x200cm
Состав
калено стакло/алуминиум/пвц
Карактеристики
Овој модел на туш кабина е достапна и за лева и десна позиција во зависност од просторот.