Туш кабина DS-155C

11.380 ден.
11.380 ден.
Артикал
DS-155C
производител/потекло
Crystal
Димензија
90x90 cm/80x80 cm
Состав
Aкрил, Tранспарентно калено стакло
Пакување
парче
Боја
бела
Карактеристики
Предниот дел 5mm јасно калено стакло, 2 фиксни стакла, две подвижени врати, Стаклена врата со магнетна заптивка лента, профили за прилагодување во ѕидот.