Туш кабина-TS 0259

Чувство на убавина и практичност е одлика што ја одбележува санитарната програма на “Аполо” групацијата. Туш кабина со димензија 90x90x200 cm, има калено стакло со дебелина 10 mm, алуминиумски профили, ниска акрилна када со сифон, внатрешни полици, алуминиумски профили, иноксна рачка и држачи.

27.399 ден.
35.150 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Appollo"
Димензија
90x90x200cm
Состав
калено стакло/алуминиум/акрил