Туш кабина-TS 0515 IV

Чувство на убавина и практичност е одлика што ја одбележува санитарната програма на “Аполо” групацијата. Туш кабина со димензија од 105x105x205 cm, калено стакло со дебелина 6 mm, алуминиумски профили, ниска акрилна када со сифон и лизгачка врата.

22.799 ден.
29.160 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Appollo"
Димензија
105x105x202cm
Состав
калено стакло/алуминиум/акрил