Туш кабина-TS-173

Чувство на убавина и практичност е одлика што ја одбележува санитарната програма на “Аполо” групацијата. Туш кабина со димензија 90x90x200 cm,има калено прозирно стакло со дебелина од 6 mm,алуминиумски профили,висока акрилна када со декоративна маска и подесување на висина,лизгачки врати,сифон.

14.250 ден.
18.230 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Appollo"
Димензија
90x90x200cm
Состав
калено стакло/алуминиум/акрил