Туш кабина-TS-6112/6113 (L/R)

Чувство на убавина и практичност е одлика што ја одбележува санитарната програма на “Аполо” групацијата. Туш кабина со димензија 140x90x200 cm, има калено прозирно стакло со дебелина 10 mm, ниска акрилна када со сифон, алуминиумски профили, иноксни  држачи.

25.299 ден.
32,440 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Appollo"
Димензија
140x90x200cm
Состав
калено стакло/алуминиум/акрил
Карактеристики
Овој модел на туш кабина е достапна и за лева и десна позиција во зависност од просторот.