Туш кабина-TS-6137 Floral

Чувство на убавина и практичност е одлика што ја одбележува санитарната програма на “Аполо” групацијата. Туш кабина со димензија 80x120x200 cm, има калено прозирно стакло со дебелина 6 mm со декоративна апликација, ниска акрилна када, сифон, алуминиумски профили, иноксни  држачи.

23.699 ден.
30,330 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Appollo"
Димензија
80x120x200cm
Состав
калено стакло/алуминиум/акрил
Карактеристики
Овој модел на туш кабина е достапна и за лева и десна позиција во зависност од просторот.