Туш кабина-TS 6137

Чувство на убавина и практичност е одлика што ја одбележува санитарната програма на “Аполо” групацијата. Туш кабина со димензија 80x120x200 cm, има калено прозирно стакло со дебелина 6 mm , ниска акрилна када со сифон, алуминиумски профили, иноксни  држачи.

22.999 ден.
29,390 ден.
Артикал
Туш кабина
производител/потекло
"Appollo"
Димензија
80x120x200cm
Состав
калено стакло/алуминиум/акрил
Карактеристики
Овој модел на туш кабина е достапна и за лева и десна позиција во зависност од просторот.