Вештачки камен Barcelonetta Sahara

1750 ден. m2
Артикал
Вештачки камен
производител/потекло
Stone Master, Полска
Димензија
365x93 mm
Пакување
0.41 m2/кут.
Колекција
BARCELONETTA
Класа
1
Тежина
10.3 kg/кут.
Карактеристики
Вештачки камен за внатрешна и надворешна употреба
Инсталација
внатрешна и надворешна инсталација