Вештачки камен Roma Grey Mix

1750 ден. m2
Артикал
Вештачки камен
производител/потекло
Stone Master, Полска
Димензија
180/245/325/395x90 mm
Пакување
0.51/0.62 m2/кут.
Колекција
ROMA
Класа
1
Тежина
20/15 kg/кут.
Карактеристики
за внатрешна и надворешна употреба
Инсталација
внатрешна и надворешна