Лајсни


Декоративни профили за атрактивен естетскиy ефект за керамички и гранитни облоги. Изработени во повеќе материјали и нијанси.

Оптимално решение за скоро секаков тип на површина. Широк спектар на лајсни и профили и во дизајнот и во функционалноста. За совршено комплетирани ентериери.

Лајсни и профили за секаков тип на агли, завршетоци, споеви.