Лексан, PCB плочи, окапници


Лексан и повеќеслојните термоизолациски поликарботнатни плочи се со УВ заштита отпорна на удар, со висока светлосна пропустливост.

Идеална за кровно решение и како материјал за преградување со широк спектар на примена.

  • мала тежина
  • лесна монтажа
  • висока енергетска ефикасност
  • UV заштита
  • широко портфолио, достапен асортиман, структура, боја, димензија, дебелина.

Долготрајни-водотпорни-јаки подпрозорски панели изработени од високо квалитетен PVC материјал со внатрешна мрежеста конструкција. Лесни за одржување.

Директното изложување на сонце не влијае на структурата и бојата на панелот. Лесни за монтажа и обработување.

За надворешна и внатрешна употреба.