Материјали за обложување


Во овие материјали спаѓаат сите оние за обложување на подни и ѕидни површини – алуминумската и пвц ламперија, дрвената ламперија и OSB таблите. Секој од производите се внимателно бирани од германски и австриски производители, кои гарантираат за нивниот квалитет.