Покривни материјали


Изборот на покривни материјали е едно од главните обележја на секој дом. Од керамиди – еден класичен и сигурен избор, до шиндра и кровни плочи – кај нас ќе ги најдете сите решенија, а нашиот тим ќе Ви помогне да го изберете она кое најдобро за Вас.

Керамидите се одлично решение за покриви кои се под агол од 15-22°. Секој тип има свои карактеристики кои му даваат предност во зависност од намената. Располагаме со голем избор на керамиди, отпорни на UV зраци, киселини и бази, со одлични технички особености.

Битуменска шиндра со посип е практичен избор за обложување на нестандрадни покриви.

Кровните плочи Onduline, со својата димензија и начинот на кои се монтираат се економична и практична варијанта за покривот.