Референци

„Мега‟ ДОО со години соработува со реномирани компании во Македонија за што говори и долгата листа на рефернци кои ги има во своето портфолио.

Трговски центар “Capitol Mall” – Скопје

Трговски центар “Зебра” – Скопје

Трговски центар “Сума” – Куманово

Управна зграда “Никоб” – Скопје

Салон на Volkswagen “Delux” – Куманово

Хотел “Aurora Resort” – Берово

Хотел “Мирана” – Велес

Хотел “Сириус” – Струмица

Маркет “Ramstor” – Скопје

ОУ “Вук Караџиќ” – Куманово

Ресторан “Етно село” – Куманово

Ресторан “Нама” – Куманово

Пицерија “La Vita Naj” – Куманово

Ресторан “Помодоро” – Куманово

Кафе бар “Франш” – Куманово