Сертификат Excellent од Стопанската комора за Мега ДОО

Sertifikat2017

Стопанската комора на Р. Македонија, повторно ни го додели сертификатот за Одличност за мали и средни претпријатиа за 2017 година. Ова го потврдува квалитетното работење и постојано влагање во нови и интересни материјали и прокети на нашата компанија.